Orthopedie schoentechniek Vandewiele Marc: 7 vakbekwame medewerkers

In de atelier van orthopedie schoentechniek Vandewiele Marc bvba zijn er 7 vakbekwame medewerkers werkzaam. Iedereen heeft zo zijn eigen taken en iedereen apart vormt dan ook een deel van de ketting. Door samen te werken en op elkaar in te spelen wordt er een stevige ketting gevormd en dat leidt nu net tot ons succes!Voor de klant begint het allemaal met het maken van een afspraak. Dit kan bij Annelot. Op bepaalde tijdsstippen gedurende de week worden er afspraken ingepland. De procedure voor het vervaardigen van steunzolen ligt iets anders dan het vervaardigen van orthopedische schoenen. Dit wordt verder toegelicht in het onderdeel ´Maatwerk`.

Naast het inplannen van afspraken neemt Annelot nog meerdere taken op zich, kort gezegd de gehele administratie, planning, boekhouding, marketing, etc.Naast Marc en Marleen werken er nog vier andere personen in de atelier. Namelijk hun zoon Arne, Laurens, Gino en Patricia.Arne heeft vanaf 01 juli 2014 zijn RIZIV nummer behaald en is vanaf dan geregistreerd als orthopedische schoentechnicus. De bedoeling is dus om in de voetsporen van zijn vader te treden. Dit steunt op het kennen en kunnen van zijn vader.

Laurens is onze stagiair geweest. Hij heeft de knepen van het vak geleerd door volop mee te draaien in onze atelier. Sinds 01 juli 2016 verstrekt hij ons team.

Gino is bij ons de schoenmaker; zijn taken bestaan uit het oppinnen van de schoenen, het vervaardigen van de zolen aan de orthopedische schoenen en het afwerken van de orthopedische schoenen. Ook het herstellen van en het aanpassen van schoenen zijn voor zijn rekening.Patricia is onze stikster; zij werkt twee dagen per week voor ons, namelijk de maandag en de vrijdag.Door te klikken op onderstaande link, kunt u een kijkje nemen in de atelier van orthopedie schoentechniek Vandewiele Marc.