Bedrijfsvoorstelling ´Orthopedie Schoentechniek Vandewiele Marc bvba`

Orthopedie schoentechniek Vandewiele Marc bvba staat gelijk aan een dynamisch bedrijf, altijd op zoek naar het uiterste van ons eigen kunnen.Ik,
Marc Vandewiele, orthopedisch schoentechnicus van beroep en reeds meer dan 30 jaar zaakvoerder van een orthopedisch schoentechnisch atelier gelegen tussen Gent en Kortrijk, met als naam ´orthopedie schoentechniek Vandewiele Marc bvba`, koos in 1984 ervoor zelfstandig te werken, om zo mijn eigen capaciteiten verder te ontplooien.

Het maken van orthopedische schoenen is gespecialiseerd vakwerk. Iedere voet is voor mij een nieuwe uitdaging en geloof me: zonder de passie voor het ambacht lukt het niet.

Intussen vormen we een team van 7 vakbekwame medewerkers die dag na dag gemotiveerd zijn om orthopedisch schoeisel en steunzolen, uitsluitend op maat, te vervaardigen.

Aan de basis van onze groei, ligt de overtuiging dat alleen tevreden klanten blijvende klanten zijn. Voortdurende zorg voor kwaliteit en service staan daarom centraal in onze organisatie.

De tijd dat orthopedische schoenen ronduit lelijk en oudbollig waren en alleen in zwart of bruin werden gemaakt, is voorbij. Nu zijn we een moderne branche en zijn de mogelijkheden ongelimiteerd. Op die manier kan ieders voorkeur verwezenlijkt worden, ongeacht het kleur, de snit, het model,...

Dankzij investeringen zoals een goede locatie met parking, moderne meetapparatuur, een efficiënte en up-to-date atelieruitrusting samen met een gezonde portie creativiteit, kan deze branche steeds beter inspelen op de als maar groeiende markt.

We beschikken over een efficiënt machinepark, maar voor de kwaliteit van ons afgewerkt product zijn we natuurlijk afhankelijk van de materiaalkeuze. Ook de variatie en het aanbod van leersoorten en kleur is essentiëel. In vele gevallen wijken orthopedische schoenen weinig af van confectieschoenen. Toch is in ons vak geen enkele voet dezelfde en geen enkele maat is gelijk aan confectiematen. Daarom maken wij schoenen voor mensen en niet voor voeten...

Aangezien alles, zoals leestconstructie, orthesen, passchoenen, patronen, schachten en onderwerk intern vervaardigd worden, kunnen wij de klant perfect begeleiden van begin tot einde. We beginnen met een correcte probleemanalyse die moet leiden tot een efficiënte schoentechnische behandeling. Naast de productie van orthopedische schoenen en orthopedische werkschoenen maken we ook steunzolen, sportvoetbedden en diverse orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen.